Krach manželství oblíbené moderátorky! Laďka Něrgešová se rozvádí

Laďka Něrgešová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. dubna 2018 9:58

Dvojnásobná maminka a oblíbená česká moderátorka Laďka Něrgešová se rozvádí se svým manželem Jaroslavem Pleslem. Přiznala, že na ní má současná situace drtivý dopad.

Něrgešová s manželem nežije ve společné domácnosti údajně už od léta loňského roku. "Tohle je velmi nepříjemná životní situace, se kterou se snažím už pár měsíců vyrovnávat. A můžu říct jen to, že udělám všechno pro to, aby to celé mělo co nejmenší dopad na naše děti,“ řekla Blesku.

Rozvod a starosti kolem na ni mají velmi negativní dopady. "Zhubla jsem určitě těch osmadvacet kilogramů, co jsem s Medou přibrala. Ale nevážím se, takže možná i víc...“ přiznala už loni v prosinci, a nyní se konečně ukázalo, co za tím stojí.

Něrgešová se k situace nechtěla vyjadřovat zejména kvůli dětem. Ty jsou jí nyní také největší oporou. S novinářem Jaroslavem Pleslem má devítiletého syna Adama a dvaadvacetiměsíční dceru Medu.

Moderátorka se vdávala před jedenácti lety v Ledeburských zahradách Pražského hradu. Nakonec jí z manželství zbudou zejména děti, které jsou pro ni největší radostí.

Témata: Laďka Něrgešová