Veronika Kopřivová poprvé o porodu: Přála jsem si to jinak, přiznala!

Veronika Kopřivová a Miroslav Dubovický se stali rodiči. 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. června 2021 9:33

Veronika Kopřivová a Miroslav Dubovický se minulý týden stali rodiči, podrobnosti si ale několik dní nechávali pro sebe. Až v posledních hodinách prozradila bývalá partnerka hokejisty Jaromíra Jágra něco víc.

Veronika Kopřivová měla původně až do minulého pátku nasmlouváno spoustu pracovních povinností, jenže v noci z neděle na pondělí jí ve spánku praskla plodová voda.

Modelka ale nepropadla panice. "Bylo mi skvěle, jak kdyby se nic nestalo," popsala s tím, že s partnerem ještě několik hodin zůstali doma a balili věci do porodnice. Dokonce si prý i umyla vlasy a vyprala dvě pračky plné dětského oblečení.

Do porodnice nakonec odjela v pondělí odpoledne a už tam zůstala, zatímco Dubovický jel ještě na skok domů pro další věci. "Pak už jsme byli zase spolu... a čekali," podotkla novopečená maminka.

Porod přišel až ve čtvrtek. "A bylo to docela 'rychlé', nešlo to tak, jak jsem si přála, ale věřím, že vše dopadlo tak, jak mělo. Nejlépe pro nás obě, ale o tom třeba jindy, potřebuji ještě čas," svěřila se Kopřivová. 

Témata: Veronika Kopřivová