Dovolená Agáty Prachařové? Vůbec není taková, jak si představovala!

Agáta Prachařová 12

Autor: Lelková, stars24.cz

12. dubna 2018 13:45

Agáta Prachařová (32) s manželem Jakubem Prachařem (34) se rozhodli před létem nachytat bronz na rodinné dovolené ve Spojených arabských emirátech. Avšak dovolená se tentokrát trochu liší od těch, na které je Agáta zvyklá. S předškolákem a miminkem to hold není jednoduché.

„Dovolená s dvěma dětma? To není od slova dovolená, ráda bych vám vyfotila i hezkou fotku se západem slunce, ale ještě na to nebyl čas.…aspoň první dovolená při které nenaberu 100 kg...kdo má víc jak dvě děti je sadomasochista.“ Komentovala svou situaci na dovolené pod fotkou na Instagramu.

Je snad tato dovolená únikem od pořádné kritiky, kterou Agáta schytala po přehlídce v plavkách? Jakmile odešla z přehlídkového mola, svalily se na ni nenávistné komentáře. Je sice pěkné, že po porodu Agáta zhubla 20 kilo, ale na modelku je to pořád málo. Mezi kritiky se našli ale i obdivovatelé, kteří jsou názoru, že po dvou dětech je to skvělá postava a vůbec se nemá za co stydět. Jak se zdá, Agátu tak komentáře pěkně naštvaly a má tak zas dost nenávistných zpráv do zásoby. Možná proto sbalila svoji rodinu a společně odjeli za sluncem.

Žádná dovolená to ale není! Již po pár dnech si postěžovala na nedostatečný odpočinek na sociálních sítích. S manželem Jakubem si tak musí ještě pár let počkat, než si pořádně užijí dovolenou v poklidu. Avšak Agáta se v nedávném rozhovoru pro Luxury Prague Life zmínila že plánuje ještě další děti, tak to vypadá že odpočinková dovolená je asi v nedohlednu.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař dovolená spojené arabské emiráty