Tohle je bolestivé! Felix Slováček přiznal, že všem lže! Co se ve skutečnosti děje?

Felix Slováček 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

9. dubna 2018 17:03

Milostný trojúhelník Felix Slováček - Dáda Patrasová - Lucie Gelemová se začíná zamotávat čím dál tím víc. Ačkoliv se veřejně hovořilo o svatbě, rozvodu či dětech, pravda je nakonec někde úplně jinde.

Aféry Felixe Slováčka, jeho přítelkyně Lucie Gelemové a manželky Dády Patrasové nejsou ničím novým. Slováček tvrdí, že se s Patrasovou už téměř nestýká a ve vzduchu visí rozvod. Hovoří se také o svatbě s jeho milenkou. Pravda je ale nakonec úplně jiná.

Deník Aha zjistil, že zatímco Lucii Gelemové začal údajně slibovat rozvod se svou manželkou, Dádě tvrdí něco jiného. A sice, že se rozvádět nechce. "Zřejmě říká něco jiného mně a něco jiného paní Gelemové,“ tvrdí Patrasová.

Co tedy Slováček vlastně chce? Podle svých slov hlavně klid. "Řekl bych to slovy písně Nadi Urbánkové: Byls ten nejmilejší, nejmilejší lhář, krásné báchorky jsi mi říkal, tváří v tvář. Ať už chtěls či nechtěls lhát, odpouštím ti tisíckrát, byls ten nejmilejší, nejmilejší lhář,“ uvedl hudebník. Na přímý dotaz deníku zda lže oběma ženám prý jasně odpověděl: "Ano!“

Situace je tak mezi všemi pořádně zamotaná. Ještě nedávno spekuloval milenecký pár o dětech a svatbě. A ačkoliv Slováček tvrdí, že se s Patrasovou už téměř nestýká, herečka a zpěvačka nedávno zveřejnila fotografie z rodinné oslavy velikonočních svátků, na kterých se ukazuje, že může být vše jinak.

Felix přitom žije se svojí novou partnerkou již čtyři roky. Při rozhovorech se netají tím, že by ještě rád měl potomka. Jeho přítelkyně Lucie Gelemová však v dohledné době děti neplánuje, jsou ale zamilovaní a tak si prý nedokážou budoucnost představit po boku někoho jiného.

Slováček také tvrdí, že si nepřeje, aby byla jeho partnerka nazývána milenkou. Podle něj po čtyřech letech vztahu už nejde o milenku. Jsou zamilovaní a nepřeje si, aby kdokoliv urážel jeho protějšek. Jde prý o opravdový vztah plný lásky.

Témata: Felix Slováček Dagmar Patrasová Lucie Gelemová