Pomeje si sbalil kufry! Andree poslal dojemný vzkaz!

Pomeje, Jiří 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

9. dubna 2018 14:19

Jiří Pomeje se definitivně odstěhoval od manželky Andrey. Jejich vztah se dostal na kritický bod, ze kterého nebylo jiné východisko, a tak ho jeho žena ukončila. Jiří to ale nese velmi těžce.

Andrea Pomeje tvrdí, že důvodem rozchodu je jeho chování, ale i jeho sklony k alkoholu, které zřejmě nepřešly ani poté, co Pomeje bojoval s rakovinou. 

V minulém týdnu se proto složil. "Nechte mě umřít, nechte mě v klidu umřít," opakoval podle Blesku s tím, že teď nechce vůbec nic řešit a že ho jeho žena opustila.

Následně začal hovořit o sebevraždě. Tvrdil, že chce skončit jako Karel Svoboda nebo herec Vlastimil Brodský. Oba se zastřelili. "Než mít díru v krku, skončím to raději jako oni s dírou v hlavě! Ale nemám čím..." posteskl si.

Ani teď nechce více hovořit o tom, co se stalo. "Nechci a ani nemám sílu to komentovat. Andree rozhodně moc děkuju za to, že ten rok, co jsem bojoval s rakovinou, byla ochotna za mne dýchat. A že mně pomohla přežít. Za to jsem jí vděčný! To je svatosvatá pravda. A teď jsem zase sám,“ vzkázal dojemně podle Blesku Pomeje.

Manželce tak prý naposledy koupil kytku a s kufrem odjel v taxíku do nového bydliště. Jde prý o přechodné řešení na pár dní. "Tohle není můj byt, je mého kamaráda Pavla Páska. Budu tu jen týden. Potom se přesunu do svého,“ řekl deníku.

Údajně si pořídil byt, který leží kousek od jeho původního bydliště. Učinil tak proto, aby mohl být nablízku své dceři Aničce. 

Témata: Jiří Pomeje