Olga Menzelová o obtěžování politikem: Neumím si představit, že...

Olga Menzelová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. května 2021 12:05 | Aktualizováno: 28. května 2021 22:03

Nejen politickou scénou evidentně otřásla v tomto týdnu kauza kolem poslance Dominika Feriho. Není pochyb o tom, že právě v návaznosti na ní měla potřebu se vyjádřit také Olga Menzelová.

Olga Menzelová rozvinula svou úvahu k celé problematice na svém instagramovém profilu. A evidentně ji zajímaly také názory ostatních dam.

"Umíte si představit, že byste se staly, nota bene v dnešní době, předmětem sexuálního obtěžování nebo přímo nevybíravého chování ze strany muže, veřejně známého politika a ponechaly to bez adekvátní reakce? Může být podle vás strach z osoby agresora tak velký, že překoná pocit pošpinění, ponížení a frustrace přetrvávající možná do konce života?" zeptala se vdova po slavném režisérovi. 

Sama Menzelová si podle svých slov neumí představit, že by si podobně "šílenou, stresující a ponižující" zkušenost nechávala roky pro sebe a nebránila se. 

"Obzvlášť pokud bych věděla, že je dotyčný politik a čekala bych s obviněním (které se mi samozřejmě po tak dlouhé době bude sakra těžko prokazovat) na dobu před volbami," uzavřela svůj příspěvek. 

Témata: Olga Menzelová Sexuální obtěžování