Ewa Farna o nové písni: Co jí bude připomínat už navždy?

Ewa Farna 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. května 2021 19:19

Ewa Farna chce opět bořit hitparády s novou písní, a to jak u nás, tak v sousedním Polsku. Skladba má přitom poměrně závažné téma, na kterém zpěvačce osobně záleží.

Ewa Farna se v nové písničce Tělo rozhodla jít s kůží na trh, a to doslova. Videoklip a skladba už mají za sebou svoji premiéru. Už v upoutávce dala najevo, že se bude věnovat tématu šikany kvůli vzhledu.

"Moje tělo si prošlo psychicky náročnou cestou. Teprve po mediální kyberšikaně jsem podlehla emočnímu jezení a začala se podvědomě obalovat, abych uchránila to nejkřehčí vevnitř. Dnes si svého těla vážím, nejvíc mě lásku k němu naučilo těhotenství, které na mě nechalo stopy," říkala v ní.

Populární zpěvačka teď nezapomněla poděkovat všem spolupracovnicím. "Děkuju všem neuvěřitelným holkám, které se nebály jít doslova s kůží na trh!" uvedla.

"Song je o přijetí změn na těle, na které vliv nemáme. A něco tuším, že do budoucna (všichni budem stárnout žejo) mi ta písnička vždycky připomene, že je důležité přijímat to, čím se mi život na těle podepíše," dodala Farna.

Témata: Ewa Farna