Tomáš Měcháček: Neudržel se a sepsul Xavera! Jste pokrytec a zbabělec, řekl mu!

Tomáš Měcháček.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. května 2021 8:40

S moderátorem Lubošem "Xaverem" Veselým má v posledních měsících problém řada lidí, což se ukázalo i v nejnovějším vydání jeho rozhlasového pořadu Xaver a host. V něm se do něj poměrně nevybíravě opřel herec Tomáš Měcháček.

Celou konfrontaci spustila relativně nevinná otázka moderátora, který se hosta zeptal, co výhledově chystá. Měcháček prozradil, že připravuje nový stand-up o pokrytectví.

"Vy třeba jste taky pokrytec, zbabělec. Urážíte novináře, urážíte svoje kolegy v Českém rozhlase, tajíte, komu patří XTV (internetová televize, kde Xaver moderuje - pozn. red.), porušujete kodex Českého rozhlasu a kosíte Českou televizi v té radě," vyčetl moderátorovi.

Herec si útok "schoval" až do samého závěru relace. "Já jsem se držel, abych nerušil váš pohodový pořad, ale vy jste poměrně na první pohled sympatický, ale z toho, co děláte a říkáte, sympatický vůbec nejste," pokračoval. 

Xaver se nenechal vyprokovat a reagoval slovy, že jeho rozhlasový pořad je o něčem jiném, a to o zábavě. "Moje zábava je, nebo já velice rezonuju zrovna tohle téma, kdy si myslím, že byste tady neměl pracovat," vzkázal mu Měcháček na závěr.

Témata: Tomáš Měcháček Luboš Xaver Veselý