Monika Absolonová: Snažila se vše vyřešit?!

Absolonová, Monika 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. května 2021 9:39 | Aktualizováno: 24. května 2021 22:12

Monika Absolonová veřejně oznámila rozchod s otcem svých dvou synů, snoubencem Tomášem Hornou. Jak nyní vyplývá na povrch, nešlo o unáhlené rozhodnutí a zpěvačka se vše snažila řešit.

Rozchod byl rychlý, ale definitivní. Tvrdí to magazín Sedmička s tím, že o něm zpěvačka uvažovala delší dobu, a to navzdory faktu, že si partneři ještě před několika týdny nechávali udělat společné snímky u fotografky.

"Dlužno přitom dodat, že si Monika zaslouží metál, protože to, co s Hornou snášela, by nevydržela každá," tvrdí magazín s tím, že bývalý hokejista je údajně zadlužený. "Trvá to od počátku jejich vztahu. Převážná většina dluhů vznikla dávno předtím, než se vůbec dali dohromady. Zásadním problémem však bylo, že Tomáš Monice ohledně peněz neustále lhal," cituje magazín svůj zdroj.

"Monika se dlouho snažila za něj vše řešit, opravdu to trvalo mnoho let. Dokonce Tomášovi dala k dispozici svého právníka, aby sepsal, co Horna dluží, a navrhl nějaké řešení. Jenže sotva něco vymysleli a zdálo se, že je vidět světlo na konci tunelu, přišel někdo nový a nárokoval si další peníze, o kterých Tomáš Monice neřekl. Navzdory tomu, že jí do očí tvrdil, že nikomu nic dalšího nedluží," dodal.

Témata: Monika Absolonová