Porušila slib a to ji stálo život! Otevřená zpověď matky Ivety Bartošové o tom, co se skutečně dělo v rodině!

Iveta Bartošová 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. dubna 2018 10:32

Pro matku Ivety Bartošové Svatavu je duben nejhorším měsícem v roce. Před deseti lety jí zemřel manžel, před čtyřmi lety pak i její dcera, zpěvačka Iveta. A jak nyní poukázala, obě úmrtí jsou si v lecčem podobné.

Svatava Bartošová prožívá krušný víkend. Dnes by její dcera Iveta slavila narozeniny, zatímco ona sama je měla před dvěma dny. "Ivetu nám zpět nikdo nevrátí. Samozřejmě, že vždycky na její narozeniny na ni myslím a zapálím svíčku. Dřív jsme narozeniny slavily dohromady..." uvedl pro Aha.

Namísto oslav ale vzpomíná na to, jak jí před deseti lety zemřel manžel. Tato tragická událost hluboce zasáhla i samotnou Ivetu. "Je nyní rozrušená a potřebuje hlavně klid. Zasáhla ji silná citová rána, ze které se potřebuje vzpamatovat. Oslavu narozenin zrušila, ale turné, které plánuje, pojede na počest otce. Ten jí totiž vždycky dával sílu jít dál,“ prozradil před deseti lety deníku její tehdejší přítel Jiří Pomeje.

Úmrtí jejího otce je spojeno s alkoholem. Opil se ve svém domě a Ivetina matka ho našla ráno ležet pod schody v kaluži krve. Zřejmě se opilý ze schodů zřítil. V nemocnici tři dny bojoval o život, krvácení do mozku se ale lékařům nepodařilo zastavit.

Iveta proto při jedné z návštěv u hrobu údajně slibovala, že s touto závislostí bude bojovat víc než on. To se ale nepovedlo a i za Ivetinými psychickými stavy a sebevraždou stojí alkohol.

Svatavě tak zbyli už jen dva nejbližší příbuzní, dcera Ivana a syn Lumír.

Témata: Iveta Bartošová