Nestydatá Nela Slováková! Čím si vydělává hvězda televize?

Nela Slováková 12

Autor: Lelková, stars24.cz

9. dubna 2018 16:41

Růžová barbie Nela Slováková (28), vítězka reality show Hotel Paradise si umí pořádně užívat života a nebojí se veřejně promluvit, že má ráda luxus a peníze! Z obyčejného platu by tak sotva vyžila, a čím si vlastně vydělává?

Kromě toho že už delší dobu randí s bohatým přítelem Martinem (27) ze Slovenska, a výhra reality show ji přinesla 1 milion korun, začala Nela podnikat. V Brně si otevřela vlastní módní obchod s názvem Neonky. Kromě oblečení zde prodává i vlastní návrhy plavek. A jak se zdá firma ji vynáší.

„Vzniklo to tak, že jsem byla jedno léto u moře a neměla plavky, které by mě zaujaly. Vymyslela jsem si návrh a podle něj mi je jedna švadlena ušila. Hodně lidí se mě pak ptalo, odkud plavky mám. Když jsem to vyprávěla mamce, řekla mi, ať se tím začnu živit. Nejdřív jsem si říkala, že nikdo přeci nechce chodit v plavkách jako má Nela Slováková. Nakonec jsem zariskovala a vyplatilo se. Dneska mám už firmu pěkně rozjetou.“ Přiznala v rozhovoru pro Revue iDnes.cz.

Avšak svůj život neobětuje jenom navrhováním plavek. Nabízí i služby moderátorky, modelky, a dokonce i prodává svou tvář pro reklamy a marketing. Většinu času je ale na cestách se svým přítelem a kamarády. Naposledy navštívila malebný ostrov Bali.

Témata: Nela Slováková Hotel Paradise reality show