Nikol Štíbrová si dělá srandu snad ze všeho! Svůj život prostě bere s nadhledem

Nikol Štíbrová 10

Autor: Lelková, stars24.cz

6. dubna 2018 20:53

Herečka a zároveň členka známého komického seskupení 3v1 Nikol Štíbrová, je 8 měsíců matkou a už se nebála vystavit své tělo v plavkách, z první rodinné dovolené. Zatím ale jenom v bazénu.

Nikol a jejím kamarádkám z populárního kanálu na youtube 3v1, Veronice Arichtevě a Martině Pártlové nechybí v žádném případě humor, dokonce i jako matka malého syna Mathiase si stále dokáže dělat srandu ze svého života. To nám dala jasně najevo komentářem u své fotky na sociální síti Instagram. Kde se koupe v bazénu a vyzívá všechny matky, aby se nestyděly za své tělo po porodu. Háček je ale v tom, že její křivky zde vůbec nejsou vidět. Posuďte sami podle fotky.

„8 měsíců po porodu a jak vidíte, v klidu sem hodim fotku v plavkách. A je mi jedno, co si o tom kdo bude myslet! Dřív bych tohle prostě neudělala, ale člověk se musí naučit milovat svoje staronové tělo! Přijmout se jako ŽENU. Jako MATKU. Holky, komplexy stranou! Mějte se rády takové, jaké jste!“ Vzkázala fanouškům s ratolestmi na Instagramu.

Jak se zdá dle fotek, Nikol si dovolenou se svým přítelem Martinem Kynclem a synem Mathiasem velmi užila. Aktivní formu odpočinku prožili v Itálii, ale pro příště si asi vyberou bližší destinaci. Jelikož syn nebyl podle dalšího popisu u fotky nejtišší pasažér.

„Tak. Sme tu. Ze 7 hodin Mates prořval 5. Je to naše (na dlouhou dobu) jediný dítě, nemáme srovnání s jinýma, takže těžko říct, jestli to je hodně nebo málo. Posledních 12 kilometrů sem už řvala taky. Nejdelších 12 kilometrů v mym životě.“ Tak popsala cestu na Instagramu.

Kariéra herečky není pro Nikol zas tak hvězdná, kromě seriálu Pojišťovna štěstí jsme ji mohli zahlédnout v pohádce Jezerní královna a v seriálu O ztracené lásce. Populárnější je spíš z parodických videí 3v1. Srandu si zde dělají ze sebe, z celebrit, youtuberů či z oblíbených pořadů na televizních programech. Slyšet je můžeme i každý všední den na Evropě2, ve večerních hodinách.

Témata: Nikol Leitgeb (Štíbrová) Veronika Arichteva dovolená