Další otřes u Patrasové a Slováčka! Chystá se osudová schůzka?

Lucie Gelemová a Felix Slováček 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. dubna 2018 9:58

Aféry Felixe Slováčka, jeho přítelkyně Lucie Gelemové a manželky Dády Patrasové nejsou ničím novým. Nyní by se ale poprvé po letech mohly věci pohnout kupředu. Možná se totiž uskuteční schůzka obou žen, a jejím tématem může být i rozvod!

Gelemová se chce sejít s Patrasovou a pravděpodobně s ní chce jednat o rozvodu. Vůbec poprvé by se tak po mnoha letech mohlo jejich manželství skutečně otřást v základech.

Patrasová ale tvrdí něco jiného a myslí si, že to Slováček hraje na obě strany. Něco jiného prý tvrdí jí a něco jiného zase Lucii.

Sama Gelemová už prý Patrasové nabízela setkání na začátku, když začal její vztah s Felixem. "Nemám problém se s ní sejít a rozumně si promluvit,“ řekla deníku Aha!

Otázkou zůstává, jak se na setkání bude tvářit Slováček a hlavně Patrasová. Ačkoliv totiž Slováček tvrdí, že se s Patrasovou už téměř nestýká a ve vzduchu visí rozvod, herečka a zpěvačka zveřejnila fotografie z rodinné oslavy velikonočních svátků, na kterých se ukazuje, že může být vše jinak.

"Posezení s koledníkama na chalupe. Rodinna pohoda," napsala u jedné z  fotorafií, na nichž je kromě ní i Slováček. Na druhém snímku je hudebník u jednoho stolu s jejich dcerou Aničkou Slováčkovou. "My jsme v pohode na chalupe," píše Patrasová.

Felix přitom žije se svojí novou partnerkou již čtyři roky. Při rozhovorech se netají tím, že by ještě rád měl potomka. Jeho přítelkyně Lucie Gelemová však v dohledné době děti neplánuje, jsou ale zamilovaní a tak si prý nedokážou budoucnost představit po boku někoho jiného.

Slováček také tvrdí, že si nepřeje, aby byla jeho partnerka nazývána milenkou. Podle něj po čtyřech letech vztahu už nejde o milenku. Jsou zamilovaní a nepřeje si, aby kdokoliv urážel jeho protějšek. Jde prý o opravdový vztah plný lásky.

Témata: Felix Slováček Dagmar Patrasová Lucie Gelemová