Kateřina Zemanová se po dlouhé době ukázala na veřejnosti! A vypadá...takhle!

Kateřina Zemanová se po dlouhé době ukázala na veřejnosti 14

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. dubna 2018 20:19

Dlouho jsme o ní neslyšeli, teď se ale ukázala na veřejnosti. Kateřina Zemanová se přijela ze zahraničí podívat za rodinou, a navštívila svého otce na Slovensku. Moc jí to ale neslušelo.

"Překvapení pro pana prezidenta. Na Slovensko, do Štrbského Plesa, dorazila jeho dcera Kačenka." Tak okomentoval hradní mluvčí Jiří Ovčáček fotku, na níž je dcera prezidenta Miloše Zemana Kateřina.

Ta po pornoskandálu, který otřásl Pražským Hradem, zmizela v zahraničí. Teď se ale vrátila a svého otce zastihla ve Vysokých Tatrách, kam ve středu přijel na návštěvu.

Po takové době bychom proto čekali, že to bude Kateřině slušet. Opak je ale pravdou. Špinavý svetr vypadá, že o sebe dívka moc nedbá, a přidává jí pár slušných kilo navíc. Do půvabné dívky má proto dnes opravdu daleko!

Sám Zeman si ale návštěvu Slovenska užívá. Po schůzce se slovenským kolegou Andrejem Kiskou a následném obědě se oba prezidenti vydali na projížďku okolo Štrbského plesa v kočáru, který táhli dva koně.

Kočárem se hlavy českého i slovenského státu dopravily do jedné z restaurací u břehu vysokohorského jezera, kde na Zemana čekaly slovenské speciality.

Hostitelé připravili například brynzové halušky, sýry či sladké pochoutky. Již předtím byla na společném obědě podávána coby aperitiv borovička, dále husí játra, jehněčí a štrúdl.

Témata: Miloš Zeman Kateřina Zemanová