Slováčková dojala vyznáním pro zdravotníky: Jste nejvíc, vzkázala!

Anna Slováčková s kolegy z Ordinace v růžové zahradě. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. května 2021 16:22

Jak důležití jsou zdravotníci, o tom se všichni přesvědčujeme den co den už od loňského jara. Pozitivní zkušenosti má i Anička Slováčková, která si neodpustila dojemné vyznání. K čemu se v něm přiznala?

Anička Slováčková zveřejnila příspěvek k mezinárodnímu dni zdravotních sester, jejichž práci zná ze dvou úhlů pohledu. V seriálu si jednu zahrála, ovšem spoustu zkušeností má i jako pacientka.

Není proto divu, že pro ně má v podstatě jedině vlídná slova. "Za celý život jsem potkávala sestřičky a bratry, kteří měli srdce na dlani a byli učinění andělé," napsala na instagramu. 

"Moc vám děkuji za všechny ty ruce, které jste mi podali, když jsem měla strach. Za krásné a vtipné konverzace, když jsme brali krev. Za pohlazení po čele, když jsem cupitala po nocích špitálem a nemohla usnout. Děkuji za to, že jste se vždy postarali o mě i mojí rodinu, kamarády," svěřila se.

"Jste nejvíc a moc si vás a vaší práce vážím. Bez vás bychom byli všichni totálně nahraný. Krásný den všem hrdinkám," vzkázala herečka a zpěvačka. 

Témata: Anna Slováčková