Krásná Andrea a Jiří Pomeje: Konec manželství?

Jiří a Andrea Pomeje na svatební fotografii 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. dubna 2018 9:49

Poslední měsíce plnil titulky médií zejména díky svému boji s rakovinou. Teď ale na Jiřího Pomeje dopadla další rána. On a jeho manželka Andrea už údajně nejsou spolu.

Podle serveru Aha! spolu už manželé nebydlí a jejich vztah skončil. Údajně jde o vyústění hádek, které mezi sebou měli od jeho návratu z nemocnice.

Jestli se Pomeje odstěhoval nebo byl vyhozen není zatím známo. "Je ve stejné ulici, asi tak tři sta metrů vzdálený od toho společného,“ potvrdil deníku Jirkův kamarád Pavel Pásek.

"Jirka není svatej, to fakt ne. Myslím si ale, že když někdo prodělá tak těžkou operaci, jakou rakovina hrtanu rozhodně byla, měl by najít u drahé polovičky velké pochopení a toleranci. V Andree jsem se hodně zmýlil, velmi mne svým chováním překvapila,“ dodal Pásek.

Po návratu z nemocnice Pomejeho nečekal vytoužený klid, naopak. Manželka Andrea mu dala ultimátum. "Řekla jsem mu, že pokud začne žít minulým způsobem života, tak u toho být už nechci. Věnovala jsem rok svého života tomu, aby změnil přístup ke svému zdraví a uzdravil se. Kdyby začal opět pít ligu, byla bych hodně smutná, protože by to ukázalo jen to, že pokoru nezískal,“ řekla dříve webu Expres.cz.

Jeho zdravotní problémy pouze odložily ty manželské. "Máme celkem nestandardní život a našly se situace, kdy bychom rozvodové papíry podepsali oba na místě, ale konkrétní nebudu,“ přiznala už dříve Andrea.

Pomeje ale nemá ani tak lehký život. Utápí se v dluzích a je na manželce finančně závislý, navíc neměl daleko ke sklence alkoholu. To by mu ale nyní neprospělo ani po zdravotní stránce. Pomeje už téměř rok bojuje s rakovinou hrtanu. Oporou v jeho těžké chvíli nebyla jen jeho rodina, ale i veřejnost a dokonce i kolegové. 

Témata: Jiří Pomeje Andrea Pomeje