Monika Absolonová: První slova o životě po rozchodu!

Monika Absolonová a Tomáš Horna 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. května 2021 12:02

Monika Absolonová na prvního máje šokovala své fanoušky. Zatímco jiné slavné páry sdílely snímky polibků, ona oznámila rozchod. Nyní populární zpěvačka o celé záležitosti poprvé obsáhleji promluvila.

Monika Absolonová totiž streamovala na sociální síti a nevyhnula se všetečným dotazům fanouškům. Možná trochu překvapivě se rozhodla nemlžit a na otázky odpovídala.

"Mě to pochopitelně mrzí, protože jsem měla sen o velké a šťastné rodině," přiznala s tím, že se cítí být v pohodě. Vzhledem k budoucímu nastavení vztahů pouze řekla, že doufá v rozumnou domluvu s bývalým partnerem.

Příznivce pochopitelně zajímalo, jak zvládají turbulentní dobu její děti. "Zatím to vypadá, že kluci budou v pohodě," podotkla zpěvačka a poděkovala za podporu od rodiny i přátel a samozřejmě také fanoušků.

Zajímavá slova pronesla i k důvodům rozpadu vztahu. "Já mám svědomí čistý, nikdy jsem nikomu nic neprovedla, ani v tomhle vztahu, ani v jiném... Myslím, že bude trvat, než se z toho dostanu a na nový vztah myšlenky nemám," konstatovala Absolonová. 

Témata: Monika Absolonová