Markéta Konvičková: Ukázala maminku a promluvila o rodinných vztazích!

Markéta Konvičková s maminkou. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. května 2021 14:14

Markéta Konvičková se na sociální síti rozepsala o rodinných vztazích. Fanouškům totiž ukázala maminku, se kterou jako by se z oka vypadly. Proto možná zpěvačka doufá, že i ve výchově dětí bude stejně úspěšná.

Markéta Konvičková se před blížícím se dnem matek nahlas zamyslela. "Máma. Až do teď jsem neměla tušení, co ten pojem znamená a obnáší. A až to jednou Amálka vysloví nahlas, nabere to úplně jiný rozměr," napsala na instagramu.

Nejvíc ze všech maminek pochopitelně opěvuje to svoji. "Je můj nejlepší přítel. Ví všechno, volám ji jako první a radím se se vším. Je to ten nejlaskavější, nejhodnější a nejsrdečnější člověk, jakého znám," svěřila se.

Chvílemi to skoro až vypadá, že si maminku až moc idealizuje. "Nikdy jsem ji neviděla naštvanou, se špatnou náladou, vždycky je tady pro nás a je věčně vysmátá," uvedla.

"Vždycky, když se podívám na Amálku, tak si říkám, že doufám, že ji taky tak skvěle vychovám. V úctě a pokoře, s úsměvem a nadhledem, že mě bude taky tak milovat, bude na mě pyšná, bude se na mě moci spolehnout a se vším se mi svěří," dodala na závěr Konvičková. 

Témata: Markéta Konvičková