Markéta Konvičková si první dovolenou s dcerou užila: Problém jen při přistání!

Markéta Konvičková s dcerou v letadle. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. dubna 2021 14:15

Markéta Konvičková se nebála vzít malou dceru do letadla dříve, než holčička oslavila první narozeniny. Zdá se, že zpěvačka rozhodnutí opravdu nelituje. Problémy byly jen při přistání.

Markéta Konvičková se dovolenou rozhodla ještě jednou shrnout. Na úvod popsala, jak to bylo s testy. Při odletu z Česka potřebovala negativní PCR, po cestě zpátky je nutné podstoupit další PCR nebo antigenní test.

"Pokud se vrátíte do ČR a nechcete být 5 dní v karanténě, po příletu do ČR si uděláte opět PCR test a pokud je negativní, můžete fungovat," podotkla blondýnka.

Zpěvačka si pochvalovala striktní dodržování opatření na Tenerife. "Jedinou výhodu má tato doba v tom, že jste všude opravdu téměř sami, nikde není hlava na hlavě, odpočinete si, můžete vyjíst sami celou polopenzi, kterou jsme měli na hotelu a nebo mít bazén jen pro sebe. Obchodní centra tam jsou otevřená, kavárny i restaurace fungují," uvedla.

Několikaměsíční dcera Amálka prý byla skvělá. "Cestu tam i zpět prosmála, Renda ji měl při startu i přistání na klíně s bezpečnostním pásem pro miminka. Spala vždy ve svém režimu asi 40 minut, jinak je potřeba si s ní hrát a dělat blbiny jako doma," přiznala.

"Přistání ty děti zvládají asi hůř, změna tlaků, já jsem dala čaj, když jsem cítila na sobě ty změny nebo Renda a bylo to úplně v pohodě. Pár miminek tam plakalo při přistání, je to hodně individuální. Amálka má být po kom a mít ráda cestování a letadlo," dodala Konvičková, jejíž snoubenec je pilot. 

Témata: Markéta Konvičková