Eva Burešová v šoku: Nechutný vulgární útok na hvězdu Slunečné!

Eva Burešová (herečka) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. dubna 2021 16:11

Snad každá hvězda má kromě fanoušků i své odpůrce, ale kritika by měla mít své meze. Někdy je ale lidé dokážou překročit, přesvědčila se o tom herečka a zpěvačka Eva Burešová. Co se o sobě na sítích dočetla?

Popularita získaná díky angažmá v televizi může mít i svou stinnou stránku, o čemž se přesvědčila také Eva Burešová. Jak upozornil web televize CNN Prima News, na instagramu se objevil nelichotivý profil s názvem "Eva Burešová je ku**a a d**ka".

Neuniklo to ani samotné hvězdě seriálu Slunečná. Autorům, které označila za "milé děti", vzkázala, zdali si uvědomují, že zákony platí i na internetu a taková činnost tedy může být vyhodnocena jako trestná.

Zároveň je varovala před ostudou a problémy, které jim mohou vzniknout, pokud by s nimi někomu došla trpělivost. "Hezký den vám a vašim rodičům," uzavřela herečka svůj vzkaz.

Pořádně v šoku byla i její seriálová kolegyně Eva Decastelo, která téměř nechtěla věřit svým očím. Podle ní jsou sice schopné akceptovat větší míru kritiky, ale existují určité nepřekročitelné hranice.

Témata: Eva Burešová