Diana Kobzanová promluvila o očkování: Bála jsem se, ale nelituju!

Diana Kobzanová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. dubna 2021 10:42

Diana Kobzanová žije už nějaký čas ve Spojených státech, kde očkování proti koronaviru postupuje o poznání rychleji. Dokonce tak rychle, že se ve svých 39 letech k vakcíně už dostala.

Diana Kobzanová se rozhodla fanoušky informovat o osobní zkušenosti s vakcínou, konkrétně tou od firmy Johnson & Johnson, kterou dostala počátkm dubna. "Chtěla jsem Pfizer, byla jsem zaregistrovaná, ale zavolala mi kámoška, že půl hodiny od nás autem rozdávají Johnson každýmu, kdo přijde," popsala.

Podle svých slov přemýšlela jen asi dvě minuty. "Naházela jsem děti do auta a vyrazila. Přišla, vyplnila papíry, dali mi pigáro. Druhý den mi bylo všelijak, 38,5°C, spolkla jsem americkou variantu paralenu a fungovala dál. Další den jakoby nic," konstatovala.

Paniku u ní prý následně spustily zprávy o krevních sraženinách. "Nebudu kecat, týden jsem se v noci budila a kontrolovala, jestli mám nateklý kotníky atd. Zajímavý je, že hlava mě začala bolet vždycky, až když jsem si přečetla články o tom, že někdo kvůli embolii leží ve špitálu," uvedla modelka.

Nyní už jsou to tři týdny a Kobzanová nelituje, že očkování podstoupila. "Já prostě brala první, co bylo po ruce, a nelituju toho. Aspoň to mám z krku po jedné dávce. Nelobuju, jen říkám, co jsem udělala já," podotkla.

"Vím, že v Čechách je přístup k vakcínám omezený, taky vím, jaký k tomu má hodně lidí přístup. Jen jsem chtěla dát vědět, že jsem se taky bála, ale vše je v pořádku. Tak až na vás přijde řada, vzpomeňte si na mě," dodala Kobzanová.

Témata: Diana Kobzanová