Ornella Koktová: Po porodu musela na pohotovost! Co má za problém?

Ornella Koktová se do třetice dočkala holčičky 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. dubna 2021 20:32

Ornelle Koktové kazí radost z vysněné dcerky nečekané zdravotní komplikace, které se objevily po porodu. Trojnásobná maminka o nich promluvila na sociální síti. S čím má problém?

Ornella Koktová se nedávno stala trojnásobnou maminkou, ale už v porodnici ji postihly bolesti břicha. Přesto se dočkala propuštění domů, jenže komplikace se vyskytly znovu.

"Po příjezdu domů jsem byla chvíli 'fit', jak se po císaři dá. Nicméně pak mi začaly ukrutné bolesti na levé straně břicha v oblasti střev (skoro až v boku). Nemohla jsem ležet, sedět, otáčet se z boku na bok, vstát, jít na malou... To celé jsem v bolestech doslova probrečela... a to mě nerozbrečel (bolestí) ani jeden porod," popsala na sociální síti.

Po třech dnech musela vyhledat odbornou lékařskou pomoc. "Zjistila se jistá blokace ve střevech se zánětem (nález asi 7 cm)," prozradila Koktová.

"Malá byla velká a po porodu, než se břicho postupně zmenší do původního stavu (nebo alespoň častečně), mají ta střeva až moc místa k tomu, že se to prostě bloklo. Dostala jsem antibiotika, injekci hned na místě, silné léky proti bolesti,...a teď jsem zhruba v půlce léčby," dodala. 

Témata: Ornella Koktová