Dominika Gottová: Velký comeback může pokazit jediná věc!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. dubna 2021 11:35

Dominika Gottová sice opouští Česko, které opět vymění za Finsko, zároveň už chystá velký comeback, tedy návrat do rodné země. Přijet chce opět na podzim. Pokazit to může jen jediná věc.

Dominika Gottová se nakonec po asi rok a půl trvající anabázi v Česku nejspíš už definitivně rozhodla pro život ve Finsku, kde na ni zdaleka není upřena taková pozornost. Zároveň ale spřádá plány na občasné návraty do rodné země.

Podle informací serveru stars24.cz chce na podzim objet několik zastávek se vzpomínkovou talk show na svého otce k výročí jeho smrti, které připadá na 1. října. O osudu této iniciativy však rozhodne až epidemická situace.

"Oslovili mne organizátoři z Prahy, Plzně a Ostravy a s jejich nabídkou jsem souhlasila. Ráda na tatínka zavzpomínám přímo s jeho fanoušky a ráda jim také při té příležitosti podepíšu svou knihu," uvedla nejstarší dcera legendárního zpěváka.

Gottová prozradila, že dějištěm by měly být kulturní sály, zatím však teprve probíhají jednání. Detaily hodlá upřesnit v průběhu letních měsíců.

Témata: Dominika Gottová