Těžce zkoušený Jiří Krampol: Věčná samota? Nečekaná slova o svatbě!

Jiří Krampol, herec a moderátor 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. dubna 2021 10:31 | Aktualizováno: 23. dubna 2021 22:02

Jiřího Krampola osud v posledních letech opravdu těžce zkouší, největší ranou bylo bezpochyby úmrtí jeho ženy Hanky. Zůstane už legendární herec a bavič o samotě?

Loni v létě potkala Jiřího Krampola největší tragédie, jakou si mohl přesvědčit. Jeho manželka po letech boje s velkými zdravotními problémy zemřela. Známého baviče tak už mnoha měsíců trápí samota, což je ještě umocněno dopady koronavirové pandemie na běžný život.

Herec a moderátor přiznal, že nepočítal s tím, že by dříve než on odešla jeho o 23 let mladší žena. "Je to velice těžké, nechci o tom moc mluvit. Myslel jsem, že ta bolest bude odcházet, ale naopak ten smutek zesiluje. Představa, že ji už nikdy neuvidím, je příšerná," přiznal serveru expres.cz.

Během uplynulých měsíců se mu prý ozvalo několik ctitelek, on má ale jasno. "Vážný vztah nehledám, ale nechávám tomu volný průběh," konstatoval.

Krampol má podle svých slov několik kamarádek, se kterými jezdí do přírody nebo chodí na obědy či večeře. Nejde ale o nic vážného. "Doufám, že už se nikdy nebudu ženit," uzavřel toto téma. 

Témata: Jiří Krampol