Martina Pártlová před porodem varuje: Tohle mi nedělejte!

Martina Pártlová se těší na miminko. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. dubna 2021 9:15

Obě nejlepší kamarádky Martiny Pártlové už rodily, takže dobře ví, o čem mluví. Sympatická zpěvačka se obrátila na fanynky s jednou prosbou ohledně toho, co by jí před blížícím se porodem neměly dělat.

Martina Pártlová poznamenala, že s blížícím se porodem přibývá nevyžádaných rad. Proto své fanynky vyzvala, aby jí - pokud možno - neradily. 

Podle nastávající maminky nikdo nemá patent na rozum. "Překvapivě si vždycky ta dotyčná myslí, že její názor je ten jedinej správnej. Pak se mi tu hádáte a předháníte, kdo toho ví víc a kdo to dělá líp," konstatovala.

Sama prý bude chtít pro dítě zkrátka to nejlepší. "Vím, že už se nikdy nevyspím, vím, že to bude někdy na palici, vím, že až začne běhat, bude to teprve záhul. I já znám lidi, co maj děti. Nežila sem do teď izolovaná od všeho na pustým ostrově a ledacos už jsem za svůj život viděla," svěřila se.

"Někdy s náma musej mít chlapi strašnej kříž, když musíme do všeho kecat a se vším radit. No, tak sem vás chtěla poprosit, jestli bychom nemohly udržet ten náš standard a bavit se třeba o Vencovi nebo o víně," dodala Pártlová.

Témata: Martina Pártlová