Soupeři již deváté řady StarDance? Čert z pohádky Anděl Páně je žhavý kandidát!

Stejně jako v prvním Andělovi Páně se opět sejdou Uriáš a Petronel 8

Autor: Lelková, stars24.cz

4. dubna 2018 7:28

StarDance je taneční show, která je v České republice velmi oblíbená! Letošní, již devátá řada této soutěže vypukne jako vždy na podzim. A kdo se z desíti slavných jmen zvládne protančit až do finále, toho uvidíme na televizních obrazovkách před Vánocemi.

Jako jeden z prvních potvrzených amatérských tanečníků je herec Jiří Dvořák, známý jako čert Uriáš z pohádky Anděl Páně. Jak se Super.cz podařilo zjistit. Nyní už je dohodnuta většina účinkujících, ale všechny jména zatím nebyly prozrazeny.

Mezi další potvrzené můžeme přidat herce z divadla Semafor Václava Koptu. Také se šušká o hvězdě ze seriálu První republika, herečce Veronice Arichtevě. Kdo další bude tančit na věhlasném parketu se ukáže během pár měsíců, kdy páry musí nastoupit na náročné tréninky.

Tradičními moderátory této taneční show je Marek Eben a Tereza Kostková, kteří dělají soutěžní večer o něco zábavnější a róby moderátorky krásnější. Vše se odehrává živě za přítomnosti čtyřčlenné poroty a pomocí hlasování od fanoušků přes SMS.

Některé taneční páry soutěž natolik sblížila, že se do sebe zamilovaly a žijí spolu dodnes! Patří mezi ně vítězové z roku 2013 Anna Polívková a Michal Kurtiš. Marie Doležalová s Markem Zelinkou, kteří vyhráli v roce 2015 a právě jsou v očekávání společného potomka. Do této party můžeme také přiřadit herečku Jitku Čvančarovou s tanečníkem Petrem Čadkem, pár na parketu sice netvořili, ale díky StarDance se seznámili.

Témata: StarDance Jiří Dvořák Veronika Arichteva Václav Kopta