Markéta Konvičková se s tím nepáře: Představa byla horší než realita!

Markéta Konvičková vyrazila poprvé od narození dcery do ciziny. 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. dubna 2021 8:38

Cestování s malými dětmi je vždy ožehavým tématem, na které mají lidé velice odlišné názory. Markéta Konvičková se proto radši na sociálních sítích nikoho neptala, rodině prostě sbalila kufry a zmizela do zahraničí.

Markéta Konvičková se v úterý ozvala svým fanouškům ze španělského ostrova Tenerife. "Po dvou letech v letadle a poprvé s Amískem. Amálka zvládla celý let krásně, pět a půl hodiny - je báječná!" ujistila lidi hned na úvod.

Několikaměsíční dcera prý usnula jen asi na 40 minut. "Jinak se jí člověk musí věnovat a dělat blbiny, společenský tvor. Trošku při přistání měla tlaky, ale dala jsem čajík a v pohodě. Šťastná maminka, šťastné miminko. Takže nebojte se toho, představa je horší než skutečnost," vyzvala ostatní maminky.

Zpěvačka prozradila, že dovolená je neplánovaná, protože její snoubenec dostal nečekané volno v práci. "Řešili jsme, kde je bezpečno, let nepotrvá příliš dlouho a nebude moc teplo," napsala a také připomněla, jak je to s testováním.

"Stejně to nechápu, co vidím. Lidi sedí venku, pijou kávu, všichni se smějou. Já bulím! Ale štěstím. Ta fotka fakt nemá filtr. Přej bude ti přáno a žijte naplno tady a teď. Čas strašně rychle běží!" dodala Konvičková.

Témata: Markéta Konvičková