StarDance 2021 zná soutěžící: Princ Trávníček, favorit Verner a řada dalších!

Mezi tanečními partnery celebrit nechybí Lenka Nora Návorková.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. dubna 2021 12:00

Čekání je u konce? Už víme, kdo se stane králem nebo královnou tanečního parketu pro tento rok. Česká televize totiž oznámila sestavu účastníků jedenácté řady taneční soutěže StarDance.

V případě StarDance vždy po dvou řadách ve stejném počtu let následuje roční pauza. Show si ji odbyla loni, letos na podzim se tedy na obrazovky vrátí. Kdo nahradí na trůnu Veroniku Khek Kubařovou? Po dnešku víme, kdo se na parketu objeví.

Česká televize totiž dnes oficiálně představila desítku soutěžících, kteří se zúčastní jedenácté řady. Převahu v sestavě mají už tradičně umělci. Diváci tak už mohou hledat svého favorita.

Celou polovinu tvoří herci, konkrétně na nabídku kývli Simona Babčáková, Pavel Trávníček, Zdeněk Godla, Jan Cina a Marika Šoposká. Zpěváky budou reprezentovat Tereza Černochová a Mirai Navrátil.

Chybět nebudou ani sportovci, výzvu přijala někdejší tenistka Andrea Sestini Hlaváčková a olympionik Tomáš Verner, který bude s ohledem na průpravu z krasobruslení jistě patřit k favoritům. Sestavu pak doplňuje farářka církve husitské Martina Viktorie Kopecká.

Moderátorský pár opět utvoří osvědčená dvojice Marek Eben a Tereza Kostková. Choreografem je nově Marek Zelinka, vítěz StarDance, taneční a životní partner herečky Marie Doležalové. 

Témata: StarDance Česká televize