Lenka Kořínková: Návrat na scénu v Prostřeno! Co na sebe prozradila?

Lenka Kořínková

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. dubna 2021 9:09 | Aktualizováno: 20. dubna 2021 22:04

Českému publiku už před mnoha lety v podstatě zmizela z očí, v těchto dnech se ale Lenka Kořínková připomněla. Přijala totiž výzvu a účastní se speciálu pořadu Prostřeno. Co tam na sebe prozradila?

Lenku Kořínkovou si můžete pamatovat třeba z několika dílů filmové série o Básnících, hereckou kariéru už ale v podstatě zabalila. Přesto na ni v těchto dnech můžete narazit na televizních obrazkovách, konkrétně v hubnoucím speciálu pořadu Prostřeno.

Kořínková se v něm už jednou objevila v roce 2013, na což si vzpomíná přinejmenším jedna z jejích nynějších soupeřek. "Jeden ze tří dílů Prostřeno!, které jsem viděla, byl zrovna ten díl s ní. Takže jsem se lekla... protože jsem ten díl viděla a bylo to náročné," nechala se slyšet podle Primy Linda alias DJ Ladida.

Absolventku konzervatoře však tvůrci pořadu nevybrali náhodou, ona je totiž autorkou mnoha knih, které se zabývají tematikou diet, zdravého stravování a hubnutí. 

Kořínková se také svěřila s tím, jaký způsob života vyznává. Rozhodla se totiž nemít stálý domov, osobní věci má prakticky pořád v kufrech, aby se kdykoliv mohla přestěhovat. V současnosti se živí vyučováním angličtiny.

Témata: Lenka Kořínková Prostřeno