Slzy v očích Aničky Slováčkové? Najednou mluví o nekonečné lásce!

Anna Slováčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. dubna 2021 9:39

Anička Slováčková si nedávno postěžovala na menší příkoří, které se jí doma děje. Naštěstí se tím dlouho netrápila a nyní už píše o nekonečné lásce a pusinkování. Změnilo se v jejím životě něco?

Anička Slováčková se v uplynulých dnech zmínila, že má slzy v očích. Nemohla za to třeba neopětovaná láska, ale jeden z jejích mazlíčků. S kocourem Alexem měla nevyřízené účty kvůli tomu, jak v noci řádil a nenechal ji spát. Jak jsme vás informovali, nakonec se mu pěkně pomstila.

U koček přitom platí to samé, co u lidí. Každá z nich může zkrátka mít jinou povahu. „A po našem kočkování přichází pusinkování a nekonečná láska. Filípek je neskutečnej mazel. Je za všechno tak vděčný,“ napsala herečka a zpěvačka k další fotce.

Fanouškům pak popsala jeho životní příběh. „Poznal si, jaké to je, když k němu svět není spravedlivý a když nemá nikoho. A tak je od první chvíle, co jsem si ho vzala do péče, chodící štěstí, pokora a láska,“ uvedla.

„Asi by se od něj mohl leckdo co naučit… Ale snad by se lidé nenaučili jen to, jak mu strašně smrdí z držtičky,“ dodala Slováčková.

Témata: Anna Slováčková