Kraus to schytal od Dolákové, herečce zase naložil Novotný: Posmívám se jí!

Alena Doláková v Show Jana Krause. 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. dubna 2021 16:17

Alena Doláková si postěžovala na zacházení v Show Jana Krause, čímž si ale tak trochu naběhla. V jistých kruzích to totiž schytala, konkrétně například od Pavla Novotného. Co herečce vzkázal a jak ona reagovala?

Jan Kraus tentokrát u jednoho ze svých hostů opravdu nezabodoval. Alenu Dolákovou nepříjemně překvapila témata jejich rozhovoru, kdy se vůbec nezajímal o její úspěšnou kariéru v zahraničním filmovém průmyslu.

„Chtěl vědět, s kým jsem chodila v roce 2016,“ shrnula to s jistým opovržením. Řada lidí ji na sociálních sítích podpořila, našli se však i lidé opačného názoru. Třeba starosta pražských Řeporyjí a bývalý bulvární novinář Pavel Novotný.

„Prosím vás, ta Alena Doláková, co je to za krá*u?“ napsal na twitteru. „Ještě aby bylo jasno: mám škodolibou radost z toho, jak Kraus nesplnil její očekávání. Přeji jí, že se jí nezeptal na úspěch, a posmívám se jí,“ dodal.

Herečka, kterou filmové publikum zná ze svěrákovské pohádky Tři bratři, reagovala na instagramu. „Dobrý den, jsem člověk a kamarádka vaší kamarádky Adély Elbel. Těší mě,“ vzkázala Novotnému.

Témata: Alena Doláková Pavel Novotný Jan Kraus