Ornella Koktová prozradila, co bylo po porodu: Šílené bolesti, nízký tlak…

Ornella Koktová s dcerou. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. dubna 2021 14:44

Baby boom v českém šoubyznyse pokračuje. V tomto týdnu se stala již trojnásobnou maminkou Ornella Koktová. Nyní prozradila, co následovalo po porodu. Procházka růžovou zahradou to zrovna nebyla.

Ornella Koktová na instagramu konstatovala, že tentokrát to byl opravdu poslední porod. Měla před ním prý velký nervy z anestézie, ale zbytečně. „První den na JIP paráda… hodné sestřičky, čerstvý vzduch z okna, čajíčky, návštěvy miminek, odpočinek, silné léky proti bolesti,“ svěřila se.

Problémy přišly až další den při pokusu se posadit a postavit. „Nebudu kecat, ale totálně mi spadl tlak, záblesky před očima, hučení v uších, zblednutí… a následné skoro omdlení (3x)… bolest břicha šílená, chůze ve stylu 100leté babičky v předklonu,“ popsala.

Nakonec trojnásobná maminka zvládla s pomocí sestřiček sprchu, ačkoliv se při odchodu z koupelny opět málem skácela. „Plus? Nejmenší krvácení ze všech porodů. Jsem vážně příjemně překvapená,“ konstatovala.

Mínusem naopak byla velká bolest břicha, Koktová ale doufá, že povolí. „Ale to je stejně fuk… za ten mimi poklad, to prostě vždycky stojí!“ dodala.

Témata: Ornella Koktová