Jan Kraus to pořádně schytal od hosta: O mé práci ani zmínka, chtěl vědět...!

Jan Kraus 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. dubna 2021 10:00 | Aktualizováno: 16. dubna 2021 21:58

Styl Jana Krause rozhodně nesedí všem, což platí u diváků i možných hostů. Řadu známých osobností jsme tak u něj neviděli. Alena Doláková ale neváhala a do talk show přišla. Pak ale dala najevo, co se jí nezdálo.

Přístup Jana Krause k některým hostům, kteří se objeví v jeho televizní talk show, se řešil už mnohokrát. Tentokrát téma otevřela přímo dáma, která měla tu čest si sednout na známou červenou pohovku.

Jde o herečku Alenu Dolákovou, která si v anglicky psaném příspěvku určeném zahraničním fanouškům postěžovala, o čem se v pořadu s moderátorem bavila. Toho totiž téměř vůbec nezajímaly její pracovní úspěchy.

„Není to misogyn, jenom nechtěl vědět nic o mém mezinárodním úspěchu, že jsem hrála ve filmu, na který jsem trénovala čtyři měsíce, pět hodin denně, zhubla 6 kilogramů a hrála tři patnáctiminutové scény v jednom zátahu,“ konstatovala Holena z pohádky Tři bratři.

Nemluvilo se o jejích zásnubách, nezaznělo ani to, že ji čeká další projekt v angličtině. „Chtěl vědět, s kým jsem chodila v roce 2016,“ podotkla herečka. „Miluji Českou republiku. Miluji tuto show. Je radost být ženou v roce 2021,“ dodala ironicky. Česky pak pouze napsala, že „to bylo bezva“.

Témata: Jan Kraus Alena Doláková