Unavená Anička Slováčková má slzy v očích: Už týdny se pořádně nevyspala!

Anna Slováčková 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. dubna 2021 21:01 | Aktualizováno: 17. dubna 2021 22:25

Herečka a zpěvačka Anna Julie Slováčková přiznala, že poslední dobou v noci moc dobře nespí. Může za to jeden z jejích mazlíků. Anička ale využila příležitosti a svému kocourovi se pořádně pomstila!

Anna Slováčková se svěřila, že už se pár nocí pořádně nevyspala. Na vině je její kocour. „S Alexem spolu momentálně vedeme válku,“ posteskla si. A jak přesně to vypadá? „On každou noc (cca od 3-4:30) litá po bytě jak magor a dožaduje se mojí pozornosti," vysvětluje.

Soužití s mazlíčkem tak pro ni v tuto chvíli není vůbec snadné. „Takže já už několik týdnů, co na něj jde jaro, nespím a snažím se ho ignorovat přes slzy v očích,“ přiznala na instagramu. Následně ale ukázala i svou pomstychtivou stránku!

Když zjistila, že její kocour spí v posteli, vrátila mu to stejnou mincí! Začala dělat hrozný hluk, lítala po pokoji a házela věci na zem. Alex se lekl a z postele ihned vyskočil. Celou tuhle šarádu pak nahrála na video. „No tak jsem mu jednou ukázala, jaký to je, když kolem něj někdo nekontrolovaně běhá a dělá chujoviny,“ směje se Anička.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený 𝓐𝓷𝓷𝓪 𝓙𝓾𝓵𝓲𝓮 𝓢𝓵𝓸𝓿𝓪𝓬𝓴𝓸𝓿𝓪 (@anna_julie_slovackova)

Přiznává sice, že tohle video původně nebylo určené ke zveřejnění, nakonec ale neodolala, protože se jí zdálo hodně vtipné. „Tak vám to třeba udělá hezčí den. Kočkám třikrát sláva! Jsou to stejně lásky,“ vzala nakonec svého mazlíčka na milost Slováčková.

Fanoušci nicméně kocoura politovali a označili ho za chudáčka, někteří dokonce z legrace tvrdili, že zavolají kočičí sociálku. „Tohle mi dělá každou noc. Jedno oplacení mu žádný vrásky nepřidá. Jinak se tu má jak v pohádce,“ ujišťuje všechny Anna Slováčková.

Témata: Anna Slováčková