Adam Mišík už zná příčinu zdravotních patálií: Táhlo se to z minulosti!

Adam Mišík

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. dubna 2021 14:14 | Aktualizováno: 14. dubna 2021 17:52

Adama Mišíka potkaly v uplynulých týdnech zdravotní potíže. Obavy z koronavirové nákazy se naštěstí nenaplnily, ukázalo se, že jde o problém pocházející z minulosti. S čím se zpěvák potýká?

Jak vás stars24.cz informoval před nedávnem, Adam Mišík musel být hospitalizován kvůli infekci. Nejednalo se sice o koronavirus, ale potíží i tak způsobila hodně. Přestala mu totiž fungovat polovina tváře.

Podle informací webu blesk.cz je již talentovaný zpěvák z nemocnice doma, po tři týdny však musí dodržovat klidový režim. „Na začátku jsem bral ohromné množství léků, ale naštěstí už ubývají, po propuštění mám akorát rehabilitace,“ prozradil serveru.

Syn slavného hudebníka se těší na to, až bude zase úplně zdravý. Dokonce zná i příčinu nynějších problémů. „Celé to pochází od kousnutí klíštětem v minulosti, sám jsem byl překvapen, co vše to dokáže natropit,“ uvedl.

Mišík si už během hospitalizace pochvaloval péči, které se mu dostalo. „Jsem rád, že žiji ve skvělé zemi, kde je skvělé zdravotnictví a všichni se o mě skvěle starají,“ konstatoval tehdy.

Témata: Adam Mišík