Ornella Koktová porodila: Po císařském řezu zveřejnila fotky přímo ze sálu!

Ornella Koktová se do třetice dočkala holčičky 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. dubna 2021 11:56 | Aktualizováno: 14. dubna 2021 22:06

Ornella Koktová se ve středu stala už trojnásobnou maminkou! Dcerka přišla na svět císařským řezem a dostala krásné jméno. Stejně jako u synů není její volba úplně tradiční!

Ještě před pár dny Ornella Koktová žertovala, že možná půjde rodit s rovnými sto kily! „Aktuální stav 2v1 = 98 kg,“ napsala po jedné z kontrol v porodnici. „Tak co...bude metráček? Vždycky se mi líbila filmová hláška '...když nastoupí metráček...dostanete na fráček!',“ smála se Ornella.

Právě její váha fanoušky zaujala. Některé zajímalo, kolik už během těhotenství přibrala. „Já se radši do průkazky nekoukám. Ale vždycky to bylo kolem 20 kg,“ popisuje Koktová, která už má doma syny Quentina a Svena.

Kila navíc na ní ale nebyla téměř poznat. Podle Ornelly za to může její postava, protože váha se pěkně rozloží do celého těla. „Tak já měřím 181cm. To taky udělá svý,“ pochvaluje si výhodu vyšších žen.

„Ty, Ornellko, nikdy nebudeš metráček, ty 2 kila už nedáš, vsaď boty,“ uklidňovala ji její babička Jaroslava Štiková. A jak se ukázalo, měla pravdu.

Krátce na to se totiž Ornella pochlubila fotkou přímo z porodnice! Na ní už světu ukazuje novorozenou dcerku, která se narodila císařským řezem. O tom, že malá nepřijde na svět přirozenou cestou, přitom bylo jasné od začátku, těhotenství Koktové totiž bylo rizikové.

Holčička, na kterou už doma čekají bratři Quentin a Sven, dostala krásné jméno. Výběr přitom nebyl jednoduchý! „Vítej na světě Lilianne Koktová. Naší radost nemohu popsat slovy. Snad jen...sny se vážně plní. I když to už ani nečekáte,“ raduje se šťastná maminka, která otěhotněla neplánovaně velmi krátce po druhém porodu.

U porodu samozřejmě nesměl chybět ani Ornellin manžel Josef Kokta, který byl své ženě velkou oporou. „A Tobě Lásko moc děkuju, že jsi tu se mnou byl...miluju Tě!“ vzkázala svému muži dojatá Ornella.

Témata: Ornella Koktová