Dominika Gottová zpátky v Česku! Proč se znovu vrátila?

Dominika Gottová se šekem. 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. dubna 2021 10:44 | Aktualizováno: 14. dubna 2021 22:06

Osobní život Dominiky Gottové je v poslední době plný nejrůznějších zvratů. Nejprve zmizela opět do Finska, kde chtěla žít s manželem Timem. V tomto týdnu se však opět vrátila do Česka. Proč?

Všechno nasvědčuje tomu, že Dominika Gottová nedávno definitivně uzavřela něco přes rok trvající etapu, kdy zkoušela žít v Česku. Jak informuje web deníku Aha!, v těchto dnech se přesto do rodné země opět vrátila.

Poslední informace přitom hovořily o tom, že ve Finsku zápasí se závislostí na lécích. Dokonce strávila několik dní v léčebně. Po příletu do Prahy prozradila, jak se jí v boji s démony daří.

„Musím na sobě ještě zapracovat, ale jinak se cítím daleko lépe. Začala jsem během léčení omezovat i alkohol, který mé tělo také ničil. Dávám si už maximálně skleničku denně,“ svěřila se zmíněnému serveru.

Nejstarší dcera legendárního zpěváka se v Praze zdrží přinejmenším týden, musí vystěhovat svůj byt a věci převézt do Finska. Také se chce rozloučit s přáteli. „A samozřejmě se budu věnovat i mamince, které je po prodělaném covidu už dobře. Díkybohu, že to přežila,“ svěřila se Gottová.

Témata: Dominika Gottová