Markéta Konvičková už toho má dost?! Pořád nás jen straší, ale já…

Markéta Konvičková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. dubna 2021 18:35

Markéta Konvičková má na mateřské spoustu času sledovat, co se ve světě děje. Občas už jí z toho jde hlava kolem, doufá tedy, že brzy přijde na jiné myšlenky. Kdy a kde by toho mohla dosáhnout?

Spousta známých osobností už nám ukázala, že se navzdory probíhající pandemii nehodlají vzdát cestování. Na dovolenou se podle svých slov již několik měsíců těší i Markéta Konvičková.

„Už v lednu jsme zabookovali Chorvatsko na červen, protože ta představa normálního života, že se mám půl roku na co těšit, je boží. Jak by řekl můj kamarád: kupuju neprůstřelnou vestu, projedu hranice a ať mě zkusí zastavit,“ svěřila se.

Podle zpěvačky je dobré se upnout na něco hezkého a mít trochu nadhled. „Pořád nás v médiích jenom straší a většina tomu potom věří a handrkuje se, že jsme nezodpovědní,“ podotkla.

„Já budu žít, jak nejlíp umím, dodržím veškerá opatření s tím spojená, stejně tak, jako se chovám zodpovědně už přes rok. Nebuďme na sebe zlí, dopřejme si, pokud to jenom trošku jde a nenechme si zkazit náladu hned po ránu,“ dodala Konvičková.

Témata: Markéta Konvičková