Šafářová promluvila o Plekancovi: Rozvod byl drahý, do svatby už tolik investovat nechce!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec v pořadu 7 pádů Honzy Dědka 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. dubna 2021 13:30

Tenistka Lucie Šafářová a její partner Tomáš Plekanec prozradili, jak to bude s jejich svatbou. V show 7 pádů Honzy Dědka promluvili také o tom, jak probíhala žádost o ruku!

Když spolu začali Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová randit, byl hokejista ještě ženatý se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou, se kterou má dva syny. I proto byl jejich vztah od počátku velmi ostře sledovaný. Každý jejich krok sledovali nejen fanoušci, ale i média.

Sportovnímu páru se už před více než rokem narodil první potomek – dcera Leontýnka, takže všechny samozřejmě zajímá, kdy bude svatba! O datu ale zatím jasno není. Už dříve se Plekanec nechal slyšet, že je nic netlačí a žádný konkrétní termín zatím nemají.

To potvrzuje i Šafářová. Svatba je prý sice v plánu, ale zatím je pozastavená. „Mám blbé, že měl drahý rozvod. Takže do druhé svatby už nebude chtít tolik investovat,“ vysvětlovala se smíchem tenistka v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Kromě toho se ale vrátila i k tomu, jak probíhaly zásnuby. Lucie přiznala, že žádost o ruku byla romantická, nechybělo ale moc a vše mohlo dopadnout špatně! „Málem jsme vyhořeli,“ vzpomínala. Mohl za to oblíbený lampion štěstí ve tvaru srdce, který pár vypustil. Ten se totiž nevznesl tak, jak měl. A tak jim u žádosti o ruku málem asistovali i hasiči v plné zbroji!

Tomáš Plekanec přiznal, že s Lucií Šafářovou chodí, jen dva týdny poté, co oznámil, že se kvůli dlouhodobým neshodám rozešel s manželkou Lucií Vondráčkovou. Jedním dechem ale dodal, že za jejich rozchod nemohl nikdo třetí a že v době, kdy si s teniskou začal, už jeho manželství se zpěvačkou bylo fakticky u konce.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec