Jako trestanec nebo kráva! Agáta Hanychová to pořádně schytala kvůli novému tetování!

Agáta Hanychová 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. dubna 2021 13:30

Agáta Hanychová si pořídila nové tetování! Dokonce zveřejnila video, na kterém je celý proces zachycený. Záhadná kérka vyvolala pořádné spekulace a dokonce i vlnu kritiky!

Agáta Hanychová se pochlubila, že si pořídila nové tetování. Zveřejnila dokonce video, na kterém je celý proces zachycen. Pod prsy na žebra jí přibyl nápis „00110110“. Binární kód ale fanouškům pořádně zamotal hlavu!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

Hanychová totiž neupřesnila, co přesně to znamená. Někteří kód přeložili jako 6, 36 nebo 54, takže začaly spekulace o tom, co to vlastně znamená. „Datum spotřeby?“ tipuje jedna z followerek. „Tipuju 6 měsíců výročí,“ přidala se další. „Binární kód písmena M?“ hádá další fanynka. „Jak tu už někdo psal, je to číslo 36, a pokud vím, má 36. narozeniny teď na konci měsíce. Každopádně její věc,“ stojí v dalším komentu.

Objevila se ale i řada hodně kritických, až urážlivých poznámek. Podle nich se takhle označovali trestanci nebo vězni z koncentračních táborů. „Takhle tetovali naposled vězně… Ale každému, jak je pochuti,“ napsala jedna z diskutujících. „To je tetování jak do lágru..nebo jak kravský číslo,“ stojí v dalším příspěvku. „Tak se číslovaly krávy, ne? Akorát ty to měly na uchu.“

A jiní byli o poznání vulgárnější. „Číslo, kolik jich mela mezi nohama??“ nebral si servítky jeden z pisatelů. Agáta se ale dočkala i zastání. „Můžete mi někdo vysvětlit, proč řešíte kraviny. I kdyby tam měla vytetovaný h*vno. Vám do toho zcela určitě nic není. Je to její věc, ne vaše,“ podpořila Hanychovou.

Témata: Agáta Hanychová