Krejčíkovi svitla po Výměně naděje: Ozvala se devítiletá Emma, která hledá rodiče!

Matěj Stropnický a jeho partner Dan, v pozadí pak zámek v Osečanech. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. dubna 2021 15:45

Matěj Stropnický a Daniel Krejčík se zúčastnili nedávno odvysílané epizody reality show Výměna manželek. Nyní se jim ozvala devítiletá dívka, která hledá rodiče. Co známému páru vzkázala?

Danielu Krejčíkovi se po odvysílání epizody ozvala devítiletá Emma. „Já bych k vám klidně šla, protože ses mi moc líbil,“ napsala mladému herci, kterému se také rovnou svěřila, co má ráda. Kromě nejrůznějších zvířat uvedla i divadlo, ale posteskla si, že v něm nikdy nebyla.

„Napadlo mě, jestli pořád chcete dítě, a vím, že dva kluci si nás nemůžou vzít, ale možná bych se u tet mohla přimluvit. Nevadilo by mi, kdybyste si mě vybrali,“ dodala Ema s tím, že možná ještě napíše.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Daniel Krejčík (@dan.krejcik)

Krejčíka, který právě ve Výměně prozradil, že by si přál mít děti, to evidentně hodně vzalo. „Ať sem k tomu napíšu cokoliv, nebude to ani ze setiny tak silný jako to, co se teď ve mně děje,“ uvedl na instagramu.

„Odepsal jsem jí, že mám papoušky taky rád, že jméno Emma se mi pro holčičku vždycky líbilo a že tam tetám zavolám. Někdy jsou chvíle, kdy se vyplatí jít osudu naproti. Odvážná. To je hezký,“ dodal partner Matěje Stropnického.

Témata: Daniel Krejčík Matěj Stropnický