Kristýna Leichtová prozradila, kdo je otcem jejího dítěte! Je to tento vlivný muž!

Kristýna Leichtová a Vojta Štěpánek 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. dubna 2018 16:13

Známá česká herečka Kristýna Leichtová je ve čtvrtém měsíci těhotenství. Až nyní ale prozradila, kdo je otcem jejího dítěte. A na Instagramu mu dokonce napsala dlouhý milostný vzkaz.

Hvězda seriálů Comeback a Ohnivý kuře Kristýna Leichtová není jen talentovaná, ale i půvabná dáma. Všechny proto zajímalo, kdo je otcem dítěte, které v sobě už několik měsíců nosí.

Až nyní se ale herečka rozhodla svou lásku odtajnit. Je jí exředitel Divadla komedie a současný šéf Národního divadla moravskoslezského Vojtěch Štěpánek.

Herečka na Instagramu zveřejnila fotku, jak si oba užívají prodloužený víkend na horách. Připsala k tomu i dlouhý a zamilovaný vzkaz.

"A teď trocha patosu a romantiky (a špetka hormonů) : pokud máte po svém boku člověka který vás kupříkladu, umí rozesmát (třeba tím že vám jen tak olízne ucho :-) ), člověka který za vás vystojí frontu na frgál (protože se musíte domalovat :-) ), člověka který kouká vstříc společným zítřkům s odvahou (i když má trochu závrať) a člověka který na vás trpělivě čeká na konci cesty, važte si ho a říkejte mu jak moc je pro vás důležitý!!!" napsala doslova herečka.

Témata: Kristýna Leichtová Vojtěch Štěpánek