Rychtář bezdomovcem? Ani náhodou! Expartner Bartošové všechny překvapil!

Josef Rychtář 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. dubna 2018 13:49 | Aktualizováno: 1. dubna 2018 18:42

Partner zemřelé zpěvačky Ivety Bartošové Josef Rychtář byl nucen vystěhovat se ze svého domu. Jak se ale ukázalo, rozhodně má kam jít. Azyl mu poskytla jak jeho sestra, tak i přítelkyně.

Josef Rychtář se vystěhoval ze svého domu, kde ztratil v exekuční dražbě svůj menšinový podíl. Většinoví vlastníci, tedy jeho bývala manželka a jeho syn, ho už zřejmě v bytě více nechtěli.

Po odstěhování se z Říčan ale Rychtář rozhodně nedostatkem prostoru netrpí. Své osobní věci totiž přesunul k přítelkyni a firmu ke své sestře. 

"Jsem s přítelkyní Ivou. Dál se vyjadřovat nebudu,“ řekl Blesku Rychtář, o němž se spekulovalo, že poté, co přišel o svůj podíl ve vile exmanželky Dariny Nové (60), nebude mít kam jít.

Vdovec po Ivetě Bartošové teď bydlí v Rakovníku, kde má jeho přítelkyně Iva, se kterou se dal dohromady tři roky po smrti Ivety, byt. Ačkoliv ona považuje jejich setkání za osudové, on tvrdí, že jsou si obě velmi podobné.

Bezpečnostní agenturu, která také sídlila v domku v Říčanech, přesunul podle Blesku na jinou adresu. Údajně ke své sestře.

Témata: Josef Rychtář