Jágrova Dominika toho má dost: Chce se jen zviditelnit? Přišla rázná odpověď!

Dominika Branišová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. dubna 2021 11:21

Asi každá přítelkyně Jaromíra Jágra si musela zvyknout na to, že ji lidé obviňují ze zlých úmyslů. Své už o tom ví také Dominika Branišová. Modelka se rozhodla poslat jasný vzkaz všem takovým osobám.

Dominika Branišová se svěřila, že jí neustále chodí zprávy o tom, jak se chce v současnosti jen zviditelnit. Jistě není první přítelkyní slavného hokejisty, která tohle slýchá. Ona se tomu ale postavila čelem a rozhodla se vyjádřit.

Modelka připomněla, že se třeba nikdy neúčastnila soutěže miss, protože netoužila po pozornosti médií. „Nevím, zda to některým lidem přináší dobrý pocit ze sebe samých, ale já nikdy neměla potřebu se tímto způsobem ujišťovat sama o sobě,“ uvedla.

Jágrova partnerka se podle svých slov od 16 let věnuje modelingu, a to především po světě, kde si na nedostatek práce nemohla stěžovat. „V Čechách jsem nikdy příliš práce neměla, protože se o mně nepsalo a taky proto, že svým vzhledem nijak nepřevyšuji ostatní,“ svěřila se.

Čtyři roky žila mezi Prahou a Milánem. „Byla jsem se svým životem naprosto spokojená a nic mi nechybělo. Osud tomu ale chtěl jinak a já nyní dostávám více pracovních příležitostí v Čechách,“ přiznala.

„Každou takovou nabídku beru s pokorou a vděčností. Rozhovory poskytuji pouze, pokud je to spojené s propagací nějaké spolupráce, jinak je striktně odmítám. Více už se na toto téma vyjadřovat nebudu,“ dodala Branišová.

Témata: Dominika Branišová Jaromír Jágr