Zorka Hejdová porodila: První slova jejího manžela Míry!

Zorka Hejdová s manželem Mírou 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. dubna 2021 9:05 | Aktualizováno: 9. dubna 2021 22:10

Baby boom v českém šoubyznyse pokračoval i tento týden, rodiči se stali Míra a Zorka Hejdovi. Na sociální síti se o narození miminka zmínil i hrdý tatínek, známý moderátor. Jaká byla jeho první slova?

Ve čtvrtek jsme se dozvěděli, že Zorka Hejdová přivedla na svět svého prvního potomka, syna Nikolase. Nezapomněla přitom zmínit manžela Míru, který jí byl během porodu velkou oporou. Také on se potřeboval o šťastné události někomu svěřit.

„Jsme rodina. Bezpochyby jeden z nejsilnějších životních zážitků, který se nedá dost přesně popsat a přitom je v hlavě i v srdci tak silně zapsán. Narodil se náš chlapeček. Jmenuje se Nikolas a milujeme ho už teď,“ napsal na instagramu.

Moderátor bral jako samozřejmost, že bude u porodu, ale až po něm přesně pochopil, proč je to tak důležité. „Tenhle příběh i samotné pouto se totiž píše daleko dříve, než toho malého božánka poprvé spatříte,“ konstatoval.

„Ten okamžik štěstí a radosti, kdy jde ven, je úžasný. Ale to, jak silně vnímáte svojí ženu… její odhodlání a nekonečnou sílu v daném okamžiku, je teprve ten báječný pocit. Tady jsem ucítil, že jsme rodina,“ dodal Hejda.

Témata: Míra Hejda Zorka Kepková-Hejdová