Petra Janů o tragédii v rodině: Smrt na covid i pokus o sebevraždu!

Petra Janů 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. dubna 2021 9:19

Jen v Česku připravilo onemocnění covid-19 o život už více než 27 tisíc lidí. Smutek zavládl i v rodině Petry Janů, která poprvé promluvila o velké tragédii. Podle zpěvačky to navíc mohlo dopadnout ještě hůř.

Petra Janů prozradila, jak zcela zásadně vstoupil koronavirus do života její rodiny. Strýc covidu podlehl, jeho žena byla dlouho v umělém spánku. „A až se probere a zjistí, že to, v čem žila, už neplatí, bude to pro ni šok,“ řekla webu blesk.cz.

To navíc není všechno, jejich syn je podle známé zpěvačky celý polámaný a musí se o něj starat mladší bratr. Všechno nasvědčuje tomu, že se pokusil spáchat sebevraždu. Co ho k tomu vedlo?

„On si dával za vinu, že ten covid domů zavlekl a rodiče nakazil, načež se hrozně opil a pomlátil. Tak ho odvezli do nemocnice, dali dohromady, uložili na pokoj a on vykročil k oknu a skočil z něj,“ uvedla s tím, že existují obavy z trvalých následků.

„Takže teta se, chudák, vrátí domů, manžela, se kterým fungovali jako spojené nádoby, tam mít nebude a syn je potlučený,“ dodala Janů.

Témata: Petra Janů