Eva Burešová a Přemek Forejt: Láska z první společné fotky jen sálá!

Eva Burešová a Přemek Forejt 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. dubna 2021 10:35

Dlouho tvořili jeden z nejtajemnějších párů českého šoubyznysu, postupem času ale o toto přízvisko přicházejí. Eva Burešová a Přemek Forejt už totiž nic netají. Dokonce se konečně pochlubili společnou fotkou.

Říká se sice, že máj je lásky čas, ale Eva Burešová a Přemek Forejt začali dávat lásku na odiv už o měsíc dříve, tedy v dubnu. Nejprve to před pár dny bylo video, kde se k sobě měli. O Velikonocích pak přibyla i společná fotka.

Snímek se objevil na instagramovém profilu známého kuchaře a porotce show MasterChef. „Pokud jsi šťastný a víš to, zatleskej,“ doprovodil příspěvek anglicky psaným textem.

Usměvavá herečka a zpěvačka pak na znamení lásky zanechala v komentářích srdíčko, stejně reagoval i zpěvák Václav Noid Bárta. „To je naprosto boží fotka!“ okomentovala vše herecká kolegyně Eva Decastelo.

I když si tedy oba střeží soukromí, postupně se přece jen rozhodli udělat svým příznivcům radost. Burešová ostatně již před časem přiznala, že vztah trvá už přes půl roku. Byl tedy nejvyšší čas…

Témata: Eva Burešová Přemek Forejt