Ilona Csáková má trable? Rodinné spory kvůli komentářům o epidemii!

Ilona Csáková 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. dubna 2021 17:30

Ilona Csáková je asi nejvýraznější celebritou, která pravidelně komentuje dění kolem koronaviru, přičemž přináší odlišný pohled než experti. Kvůli odezvě ze strany lidí už to prý zpěvačce vyčítá i vlastní rodina.

Zpívat se sice v podstatě nemůže, přesto se Ilona Csáková během rok trvající koronavirové epidemie řádně zviditelnila. Patří totiž k těm známým osobnostem, které zlehčují závažnost celého problému.

Již před mnoha měsíci se do ní opřel i prezident Miloš Zeman, tehdy kvůli nepodloženým tvrzením o roli Billa Gatese. Ona ale navzdory všem kritickým komentářům nepřestala zásobovat fanoušky dezinformacemi a konspiračními teoriemi.

Podle zdroje serveru expres.cz není z aktivity zpěvačky na sociálních sítích nadšený ani její muž. Byl by prý rád, kdyby se k dění kolem koronaviru už nevyjadřovala, což má ona nést hodně nelibě.

„Nelíbí se mu hlavně ten způsob, protože si uvědomuje, že jeho žena ztrácí před svými fanoušky kredit, a navíc její některé komentáře nemají příliš velké pochopení ani u jejich přátel,“ tvrdí zdroj.

Témata: Ilona Csáková