Anna Kadeřávková: Tahle doba jí pomohla s jednou věcí!

Anna Kadeřávková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. dubna 2021 14:34

Už rok trvá koronavirová epidemie, která spoustě lidí přidělala především starosti. Herečce Anně Kadeřávkové ale paradoxně pomohla, alespoň tedy s jednou věcí. Co si urovnala v hlavě?

Mnoho herců vnímá již rok trvající koronavirovou pandemii bezpochyby negativně kvůli ztrátě pracovních příležitostí, především co se divadelního hraní týká. Někdo to ale dokáže vnímat pozitivně.

Platí to třeba v případě Anny Kadeřávkové, která to přiznala v uplynulých dnech na svém instagramovém profilu. „Učím se vnímat zdravej balanc mezi prací a osobním životem,“ konstatovala.

„Učím se vnímat zdravej balanc mezi prací a osobním životem. Vzhledem k vybraný profesi se mi to dost prolíná a tak jako se vším - je důležitý nastavit si hranice. Tahle doba mi pomohla s potlačením pocitu, že ‚bejt doma a chvíli nic nedělat je špatně‘. Naopak,“ svěřila se herečka.

Fanoušci se ale nemusí bát toho, že by na ni nikdy nenarazili. „Čeká mě toho teď pracovně dost, jupí, a tenhle čas sama se sebou mi neskutečně prospěl,“ dodala Kadeřávková.

Témata: Anna Kadeřávková