Hana Zagorová: Comeback s Kotvaldem a Hložkem?!

Stanislav Hložek, Hana Zagorová a Petr Kotvald.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz, ČTK

2. dubna 2021 21:10

V pořadu České televize (ČT) Pomozte dětem, který je součástí charitativní sbírky, zazní nová verze hitu Můj čas ze seriálu Sanitka. Hana Zagorová ho zazpívá se Stanislavem Hložkem a Petrem Kotvaldem.

Na benefičním večeru vedle Hany Zagorové vystoupí Aneta Langerová, Ondřej Ruml, Jiří Pavlica s Hradišťanem, skupina Monkey Business, operní sbor Divadla J. K. Tyla v Plzni nebo Ondřej Brousek s Ondřejem G. Brzobohatým.

"Pomáhat lidem, a zvláště dětem, můžeme celý rok, není potřeba čekat na nějakou speciální příležitost. Žádosti o spojení s charitativními projekty mi chodí poměrně často, ale pokud to je skutečná pomoc skutečným potřebným, ráda se zapojím," uvedla Zagorová, která jako své hosty představí Stanislava Hložka a Petra Kotvalda.

Trio Zagorová, Hložek a Kotvald se po letech sešlo ve studiu a nově nazpívalo jejich hit Můj čas, který vznikl v roce 1983 pro seriál Sanitka. Hudbu napsali bratři Petr a Pavel Ormovi, text složil Zdeněk Borovec. Píseň byla použita v závěrečných titulcích seriálu Jiřího Adamce Sanitka, který měl premiéru v roce 1984. Filip Renč skladbu použil i v pokračování seriálu v roce 2013.

"Můj čas je přesně ten příklad, jak se člověk ve studiu plete. Někdy natočíte písničku a myslíte si, jak bude úspěšná a není. A pak nahráváte písničku pod titulky, ke které zprvu nemáte ani moc vztah, a ona žije už s několikátou generací," podotkl Kotvald.

Témata: Hana Zagorová Petr Kotvald Stanislav Hložek